Unieke illustraties voor bedrijven

Je hebt een mooie dienst, welke je onder de aandacht wilt brengen van potentiele klanten.

Standaard stockfoto’s kom je overal steeds weer tegen. Zo val je niet meer op en je zoekt naar iets unieks! Met illustraties voor bedrijven kun jij je onderscheiden.

Een beeld waarmee je opvalt tussen alle andere die “ook zoiets aanbieden” maar waardoor jij opvalt en in een oogopslag duidelijk is waarom ze juist voor jou en jouw bedrijf moeten kiezen! 

Maar wat voor illustratie(s) heb je dan nodig? Wat past er bij wat jij wilt uitstralen?

In de eerste fase van het maken van het proces besteden we samen uitgebreid tijd aan deze vragen.

Ik verdiep mezelf in jouw bedrijf of organisatie en – dit is essentieel – in jouw (potentiele) klant. Zo kom ik tot de kern van waar de illustratie over moet gaan en wat jou aanspreekt.

Aan de slag!

Na het gesprek waarin we samen hebben vastgesteld wat het doel is van de illustratie(s) en waarvoor jij illustraties wilt gaan inzetten, ga ik voor je aan de slag. In de ontwerpfase werk ik de eerste ideeën uit tot een schetsontwerp(en). Van concept werken we samen naar een definitief ontwerp.

Vanuit het schetsontwerp werk ik alles uit naar een definitief ontwerp. Tussen de verschillende fases ontvang je van mij een fasedocument en is er overleg om zo te kunnen bijsturen naar het gewenste eindresultaat.

Ben jij helemaal tevreden? Dan werk ik het definitieve ontwerp uit tot de uiteindelijke digitale illustratie(s).

Jouw illustraties met impact zijn klaar!

Voorafgaand aan het maken van de illustraties bespreken we waarvoor de illustraties voor worden gebruikt. Ik zorg ervoor dat de illustraties op een hoge resolutie worden gemaakt zodat die te gebruiken zijn voor de doeleinden die jij voor ogen hebt.

Wil jij een animatie opgebouwd uit illustraties? Of heb je hulp nodig bij het maken van een layout voor je brochure of voor social media?

Meer informatie over het proces of de kosten? Neem dan zeker even contact met mij op. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Ervaringen

Lindsey heeft voor ons prachtige illustraties gemaakt die het ontwerp- en bouwproces verbeelden. We zijn super tevreden over het eindresultaat. We hebben de samenwerking met Lindsey als zeer plezierig ervaren. Ze denkt graag met je mee en heeft alle kwaliteiten in huis voor een mooie illustratie!

Lindsey stelde mij goede inhoudelijke vragen om mijn bedrijf goed te leren kennen, mijn gewenste beeld helder te hebben en te achterhalen wat ik wilde uitstralen met de illustraties. Zij wekte hiermee gelijk vertrouwen op. 

Gedurende het proces van schets naar definitieve tekeningen hield zij mij voortdurend op de hoogte. Ik heb vandaag de definitieve tekeningen mogen zien en die zijn simpelweg geweldig. Mocht je op zoek zijn naar een goede illustrator, aarzel dan niet om met Lindsey contact op te nemen.

We zijn super tevreden! Lindsey heeft voor onze vernieuwde website schuimbeton.nl een animatie gemaakt, met muziek en ondertiteling. We zijn super tevreden met het resultaat. Het proces verliep soepel. Ze denkt goed mee en streeft naar het beste resultaat.