Illustratie vrouw op stoel

Wees onderscheidend met unieke illustraties voor bedrijven

Je hebt een mooie dienst, welke je onder de aandacht wilt brengen van potentiele klanten.

Standaard stockfoto’s kom je overal steeds weer tegen. Zo val je niet meer op en je zoekt naar iets unieks! Met illustraties voor bedrijven kun jij je onderscheiden.

Een beeld waarmee je opvalt tussen alle andere die “ook zoiets aanbieden” maar waardoor jij opvalt en in een oogopslag duidelijk is waarom ze juist voor jou en jouw bedrijf moeten kiezen! 

Maar wat voor illustratie(s) heb je dan nodig? Wat past er bij wat jij wilt uitstralen?

In de eerste fase van het maken van het proces besteden we samen uitgebreid tijd aan deze vragen.

Ik verdiep mezelf in jouw bedrijf of organisatie en – dit is essentieel – in jouw (potentiele) klant. Zo kom ik tot de kern van waar de illustratie over moet gaan en wat jou aanspreekt.

Aan de slag!

Na het gesprek waarin we samen hebben vastgesteld wat het doel is van de illustratie(s) en waarvoor jij illustraties wilt gaan inzetten, ga ik voor je aan de slag. In de ontwerpfase werk ik de eerste ideeën uit tot een schetsontwerp(en).
Van concept werken we samen naar een definitief ontwerp

Vanuit het schetsontwerp werk ik alles uit naar een definitief ontwerp. Tussen de verschillende fases ontvang je van mij een fasedocument en is er overleg om zo te kunnen bijsturen naar het gewenste eindresultaat.

Ben jij helemaal tevreden? Dan werk ik het definitieve ontwerp uit tot de uiteindelijke digitale illustratie(s).

Studio hrmns

Tijd om op te vallen: jouw illustraties met impact zijn klaar!

“Opvallend op je website, social media of in een brochure, jouw unieke illustraties kun je voor allerlei doeleinden gebruiken”

Voorafgaand aan het maken van de illustraties bespreken we waarvoor de illustraties voor worden gebruikt. Ik zorg ervoor dat de illustraties op een hoge resolutie worden gemaakt zodat die te gebruiken zijn voor de doeleinden die jij voor ogen hebt.

Wil jij een animatie opgebouwd uit illustraties? Of heb je hulp nodig bij het maken van een layout voor je brochure of voor social media?

Meer informatie over het proces of de kosten? Neem dan zeker even contact met mij op. Ik vertel je graag over de mogelijkheden.

Eerst even lezen hoe andere bedrijven de samenwerking met mij hebben ervaren? Kijk dan hier.