"Tekenen deed ik al van kleins af aan. Urenlang kon ik bezig zijn met het natekenen van bloemen uit een boek of het bedenken van "gek" huis." - Lindsey Hermans
Ik werd in 1982 geboren in het Zeeuwse Goes waar ik mijn hele jeugd heb doorgebracht. Creatief bezig zijn was vroeger voor mij altijd al belangrijk. Als kind zat ik veel te knutselen en tekenen aan de keukentafel. Na de Havo begon ik na een tussenjaar aan mijn studies HTS Bouwkunde en Msc. Architecture. Met twee diploma's op zak vond ik het belangrijk om de wereld van het vastgoed te verkennen. Ik ging aan de slag als projectmanager bij een internationaal vastgoedadviesbureau.
Toch miste ik iets in dit werk. Vrijheid! Afwisseling! Creativiteit! Na een zoektocht, gooide ik in 2016 het roer compleet om en begon als zelfstandig ondernemer. Eerst als creatief loopbaancoach, maar vanaf 2020 volledig als ontwerper bij studio.hrmns

Met studio.hrmns maak ik websites, grafisch ontwerp en illustraties voor bedrijven, zzp-ers en particulieren die op zoek zijn naar iets unieks!

unieke illustraties - studio hrmns
Opdrachtgevers waarderen naast mijn creativiteit, vooral ook mijn praktische en oplossingsgerichte benadering. Ik zoek altijd naar mogelijkheden, denk met je mee en ga voor het best mogelijke resultaat.