Over

"Tekenen deed ik al van kleins af aan. Urenlang kon ik bezig zijn met het natekenen van bloemen uit een boek of het bedenken van "gek" huis."

Creativiteit was vroeger voor mij altijd al belangrijk. Als kind zat ik veel te knutselen en tekenen aan de keukentafel. Na mijn studies HTS Bouwkunde en Msc. Architecture ging ik aan de slag als projectmanager bij een internationaal vastgoedadviesbureau.

Voor de buitenwereld had ik het allemaal: een goede carrière, lieve vriend en een fijn huis. Wat veel mensen niet wisten in die tijd, was dat ik doodongelukkig was. Na de geboorte van onze dochter raakte ik bijna in een burn-out en vroeg ik mezelf af: wat wilde ik nu echt?

Het werd tijd om het roer om te gooien! Ik besloot om aan de slag te gaan met een loopbaancoach om te ontdekken wat ik nu echt wil. Tijdens de coachgesprekken kwam naar voren dat het heel logisch voelde om ‘iets’ creatiefs te gaan doen en iets waarin ik zelf kon bepalen wat ik deed en wanneer.

Zo begon ik als zelfstandig ondernemer. Eerst alleen als loopbaancoach, maar ik merkte dat ook dat nog niet creatief genoeg was. Tijdens een workshop bij een ondernemerscoach raakte ik geprikkeld om marketing op MIJN manier te doen en die is creatief! Illustraties bleken DE manier om op te vallen.

Ik pakte het tekenen weer op als onderdeel van mijn marketingstrategie en dat viel op! Al snel kwamen er vragen van andere ondernemers: kun je dit ook voor mij?  

Lindsey stelde mij goede inhoudelijke vragen om mijn bedrijf goed te leren kennen, mijn gewenste beeld helder te hebben en te achterhalen wat ik wilde uitstralen met de illustraties.​