De Woonschuur

“De woonschuur” zo heet het prachtige woonconcept van de architecten en zussen Weeber.

Voor de brochure bij dit concept waren zij op zoek naar een manier om het proces van initiatief tot realisatie met behulp van beelden te verduidelijken.

Ze vroegen mij om een tiental illustraties te maken, waarbij iedere illustratie past bij een fase uit het proces.

Studio hrmns
Studio hrmns

Weeber Architecten

Lindsey heeft voor ons prachtige illustraties gemaakt die het ontwerp- en bouwproces verbeelden. We zijn super tevreden over het eindresultaat.

We hebben de samenwerking met Lindsey als zeer plezierig ervaren. Ze denkt graag met je mee en heeft alle kwaliteiten in huis voor een mooie illustratie!

Professional Organizer

Deborah werkt als professional organizer. Ze had al een mooie duidelijke website, maar het ontbrak nog aan een paar mooie beelden die precies weergeven wat zij voor haar klanten kan betekenen.

Ze vroeg mij een twee illustraties te maken voor haar website en om te gebruiken op Social Media en had daarbij een speciale wens: Rotterdam moest in de illustraties worden verwerkt!

 

One2organize

Lindsey stelde mij goede inhoudelijke vragen om mijn bedrijf goed te leren kennen, mijn gewenste beeld helder te hebben en te achterhalen wat ik wilde uitstralen met de illustraties. Zij wekte hiermee gelijk vertrouwen op. 

Gedurende het proces van schets naar definitieve tekeningen hield zij mij voortdurend op de hoogte. Ik heb vandaag de definitieve tekeningen mogen zien en die zijn simpelweg geweldig. 

Ik kan niet wachten om deze te delen op mijn kanalen en op mijn website te plaatsen. 

Mocht je op zoek zijn naar een goede illustrator, aarzel dan niet om met Lindsey contact op te nemen.